move on !

tack för all tid du har hjälpt oss med våran nya lägenhet och städat den gamla sara käller <3 du är fan värd allting.. skulle inte klara det här utan dig..  skönt nu när allting är klart.. och att du har sovit hos oss dom  här sista nätterna.. <3 tror inte att jag skulle klara av att bo här  annars.. <3 du är bäst du är mitt liv <3 älskar dig sara maria viktoria käller <3

idag har jag gjort massor.. städat klart gamla lägenheten..  fixat "klart" nya lägenheten.. måste handla lite nya grejer till den imorgon.. ganska så skönt.. ska lämna över nycklarna imorgon också.. sen är allt förflutet borta för alltid.. <3
 jag är så trött nu efter allt nu.. men det är så skönt nu när det är klart..

tack farmor - farfar - sara - roger - joachim - eM - fija för allt ni hjälpte mig med !! <3 (flytten)

men men ska se klart på sanningens ögonblick nu..<3

byebye good night


stressad !

oh det är så mycket nu innan jul.. och så ska jag hinna flytta också.. det är massor som ska göras.. orkar  inte !!
och siss hon bara tjatar och tjatar om den där julen.. vi måste ha det - vi måste ha det där.. men jag är inte miljonär.. men visst vi ska försöka fixa ihop en riktigt bra jul.. men jag känner mig stressad.. nu om sju dagar flyttar vi.. sen om 30 dagar är det jul... och sen är det nyår... shit alltså !! massor som ska göras.. men vi får ta en dag i taget...

men men !! idag gick mötena kalas bra.. felicia ligger hemma i scharlakansfeber tror jag.. vet inte hur det ser ut.. men hon mår iallafall inte bra om jag säger så då.. men vi var o hälsa på mor  idag <3 och titta runt lite på stan..  dom har gjort det jätte mysigt.. med all belysning och grejer till julen.. eller första advent eller något sånt !!

men men ska försöka få felicia att somna om nu..  hon kunde inte sova inatt.. !!

byebye

fields of gold !

har precis badat felicia.. hon kan inte sova ikväll.. vet inte varför.. eller jo hon börjar bli sjuk märker jag.. hon har fått massa irritationer och röda prickar på kroppen.. men får gå till bvc och kolla upp vad det kan vara.. men nu försöker linda få henne att somna.. men det blir bara en himla massa skrik.. får se om hon somnar senare.. får hoppas det.. så hon får lite sömn iallafall..

imorgon ska jag träffa farmor igen.. jätte mysigt.. bjuda på lite fika för att hon har hjälpt mig så mycket.. så enormt tacksam.. <3 du är den bästa farmor som finns på denna jord..
ska på två möten också.. jätte roligt.. eller inte !!
och sen åka till linköping till mamma och fixa ocg greja lite <3

men men ska försöka få felicia att sova nu :)

byebye


somewhere over the rainbow !

idag händer inte så mycket.. har städat nu i 3 timmar.. innan man flyttar om 9 dagar då !! ska bli himla skönt.. men jobbigt att lämna alla vännerna här. <3 kommer sakna er !! men jag finns fortfarande i samma stad..  <3 kommer alltid att finnas för er.. så mycket som ni har ställt upp för mig !! det är otroligt.. <3

nu är jag jätte trött.. väntar på att sara o linda kommer hit med resten av maten.. så vi kan laga klart den..  gud vad gott.. sen blir det att åka till mamma/mormor.. rätt skönt att komma bort lite från allt..

men men skriver mer senare idag eller någon annan dag.. tänkte gå o lägga mig o vila lite nu innan maten !!

byebye

hon gör mig galen !

älskar låten.. det får mig att minnas tiden i varberg.. oh när du skön den för mig !! vart helt varm och kär.. men det kom inte så långt.. haha osams dagen efter !! haha

idag har jag gjort massor.. tog kvart i 11 bussen in till linköping och gick och fika med mor och kerstin <3 sen gick vi till apoteket och handla lite grejor där.. sen var det dags att åka hem till hunden.. åkte för att träffa pappa också.. men fan sur som vanligt !! men men det är väl sånt man får ta !! kommer inte på ett bra tag igen bara så du vet.. orkar inte med mer sura miner..

annars så - är jag jätte trött och kommer somna tidigt som vanligt.. samtidigt som felicia på ett ungefär då <3

men men ska spela klart pokern nu och sen umgås med min älskling Sara Maria Viktoria Käller <3

byebye

she´s the girl !

idag händer inte mycket. har varit hos min älskling fija <3 en sväng.. ska tillbaka dit senare.. men felicias pappa och farmor skulle titta förbi idag.. så måste ju vara hemma då.. händer ju inte allt för ofta längre tyvärr !!
oh felicia fick världens sötaste hatt och halsduk av susanne idag :) <3 så jävla söt.. lägger ut en bild senare idag..

ehm, det är något som känns fel idag.. vet inte vad det är.. har världens klump i magen.. inte bra !! men det märks väl senare kanske vad det är.. aja skriver senare idag.. för nu kommer markus och ulrika..


byebye

felicias nya hatt och halsduk :D <3 haha så söt :D <3 älskar dig gumman <3

nu har jag fått det bekräftat !

jag är en dålig mamma. att höra det från någon så nära mig.. jag tappa allt.. all ork - all självförtroende - allting.. jag är helt död.. orkar inte mer.. finns inget att leva för längre.. förutom för felicia och mina vänner.. fattar inte att ni orkar höra på min skit.. vet inte hur jag ska tacka er emelie - johanna - sara - fija <3 ni är mitt liv <3 tack för att ni finns här för mig !!

mitt lív suger verkligen !! och jag vet inte vad som ska få mig att orka längre.. felicia <3 har sån jävla lust att ställa mig framför en bil eller ett tåg.. men den ända som får mig att inte göra det är felicia.. jag vill så gärna se henne växa upp.. men jag orkar inte.. jag vill orka !! jag vill finnas här för felicia <3 jag vet inte vad jag ska säga.. jag är så sårbar nu på sista tiden.. vet inte varför.. jag vill bara ha hjälp.. jag vill prata med någon.. men jag vet inte vad jag ska säga..

älskar alla er som finns här för mig <3 felicia du är verkligen mitt liv.. finns ingen som jag älskar så som dig <3

byebye

miss this days !! lyckligaste dagarna i mitt liv <3<3<3

disappear

jag vill bara försvinna.. åt helvete med allt.. allt på denna jord.. jag orkar verkligen inte med dig längre.. du är ett svin emot mig.. du är inte tacksam det minsta.. och ändå så ställer jag upp så pass mycket som jag gör för dig.. jag känner mig så tom.. allt är bara dött inom mig.. det känns som jag bara är här.. att jag egentligen inte ska finnas.. mitt hjärta dunkar inte ens.. jag orkar inte med mig själv eller mitt liv.. jag vill bara försvinna.. mormor jag vill komma till dig för evigt..  saknar dig som fan.. fanns/finns ingen som kan få mig att må som jag gjorde när du fanns här.. INGEN !! saknar dig så otroligt mycket..  du var/är bäst !!

dra åt skogen allt och alla.. vill bara vara själv.. orkar inte mer !!

byebye

let me help you !

snälla söta unge.. låt mig hjälpa dig.. jag ber dig.. jag ser ju att du håller på att gå under jorden.. och du är verkligen det bästa jag har.. ingen Linda absolut ingen Sara :( <3 älskar dig för mycket.. allt jag säger är bara för att hjälpa dig.. men tydligen kan vi inte ens prata om något längre.. men du ska veta att jag alltid finns här för dig.. natt som dag - vått som torrt. allways !! finns ingen som betyder lika mycket som du !! INGEN !! <3 älskar verkligen dig siss <3

idag händer inte mycket.. skulle åka in till mamma <3 men vet inte om jag orkar det.. tar det imorgon eller någon annan dag <3 för jag är helt slut nu för tiden.. måste kanske gå och köpa bra vitaminer.. eller något sådant !!
ska iallafall snart hämta felicia på dagis.. sen åka hem o ta det extremt lugnt.. det behöver både hon och jag <3

jag mår bättre nu iallafall.. tror jag !! inget deprimerande idag inte !! lite sur och tvär bara.. men det löser sig..

aja vi hörs.. ska göra mig iordning..

byebye

det finns inget med dig som är underbart !

idag blir det inte mycket gjort.. in till stan fixa lite grejer - dra till dagis hämta felicia. <3 fick en jätte fint hjärta med målat och glitter på idag.. det är så extremt gulligt. bara tanken på att hon sitter där och målar på ett hjärta.. så gulligt <3
sen blir det att åka in till linköping och träffa mor och fika lite med henne !! <3

Sara Maria Viktoria Käller <3 Du är bäst !! Kan inte han inse det så är han inte värd dig.. För du är helt obeskrivlig.. Det finns ingen på denna jord som är så bra som du <3 Du är mitt liv - mina andetag.. Och jag tror det är många som tycker så.. Du finns alltid där för dina vänner ALLTID ! Jag kommer alltid finnas för dig.. Ring - Kom hit - om det är något.. Jag älskar dig så oerhört mycket !! DIN Sara Christine Larsson<3

Nehe.. Om man kanske skulle gå och göra sig iordning.. Måste sticka in till stan nu.. Men vi hörs !!

Byebye

Felicia jag älskar dig.. Du är bäst - mamma <3

just like heaven!

idag har jag gjort mycket..

vakna runt 7 i morse.. jobbigt !! men skulle dra till linköping tidigt.. fixa pengar - äta frukost - klä på mig och felicia och sen sticka till bussen... sara min älskade följde med <3 - väl framme i linköping får jag se världens sötaste tjej.. emelie <3 hon skulle givetvis också med.. dagen vart räddad när både sara och emelie var med.. sen skulle vi gå till deras skola och hälsa på fija och äta tacos.. mums !! möta underbaraste och vackraste fija och gick till en restaurang som hette viktor ?! aldrig hört talas om men jäklar vad god mat.. får flirta in mig lite mer gånger.. haha !!

sen efter det gick vi in och kolla på soffgruppen som jag såg nu vart det låg.. jätte fina och sköna soffor.. men dom kosta ju lite också.. men jag vill ha en därifrån !! när vi väl kommit ut ur paradiset så gick vi vidare till Priso och köpte cig - och ner mot resecentrum.. alla skulle ju hem förrutom jag och linda och lilla felicia då !! för vi skulle möta mamma/mormor !!
linda ville kolla på en balklänning.. som hon nu äntligen har hittat en.. en jätte fin !! säger ingen färg eller något.. men kan tänka mig att linda redan har sagt det till hela motala. haha !!
men vacker vart hon !! <3

vidare till espresso house tog vi oss.. en chai latte och kaffe <3 mums !! älskar´t... felicia tyvärr så bajsa hon ner alla sina kläder inne där.. så jag fick ta bara overallen som jag hade då.. iomed att det är så kallt !! stackars henne iaf... men hon frös inte som tur var.. <3 åka hem till motala igen.. jobbigt med alla dessa turer och bussarna.. men hem tog vi oss - städa lägenheten och tvätta kläder.. men det var något konstigt med kläderna så måste tvätta om dom imorgon !! otroligt - men sant !! packa väskan och senare åka in till mamma igen !! <3 det är jätte mysigt... älskar att vara här !! så nu sitter jag och kollar på film och felicia sover och mamma vattnar blommorna.. funderar på att gå och äta något snart.. börjar bli hungrig.. men sov gott alla !!

tack för en underbar dag - felicia - linda - sara - fija - emelie och min älskade mamma <3

byebye


fönstershoppa

mamma kom in till motala idag. mysigt !! var först på möte och sen så gick vi runt och försökte hitta en balklänning till linda.. men hon vart ju aldrig nöjd. så vi får se hur den kommer se ut i maj eller när det är..
aja, det är väl sånt som märks.. jag har bara handlat saker till hemmet.. sånt som jämt behövs.. men det är väl sånt man måste handla när man bor ensam.. vi var och fika lite och jag tog världens underbaraste och godaste grillade mackor på lilla hem. så UNDERBART goda dom är där. det går inte att beskriva..
kallt har det blivit ute också.. jätte kallt.. snart kommer väl snön. inte lika kul längre.. ända jag ser fram emot är julafton och nyårsafton..

tack mamma för att du ställer upp så pass mycket som du gör <3 det är underbart !! hjälper mig med felicia och allting.. älskar dig <3

aja tänkte gå och laga lite mat till folket nu.. men vi hörs !!

byebye

älskar dig mamma <3




skriver mycket idag !!


måste det komma när jag blir ensam?! snälla låt mig bara vara !! jag orkar inte med det här.. det är som en demon - den slutar aldrig !!
varför jämt när jag är ensam ?! jag orkar inte hur mycket som helst.. det finns hur mycket som helst jag skulle kunna sitta och tråka ut er på.. men så roligt ska vi inte ha det.. finns bara ett enda stort problem jag vill bli av med - det kallas depression.. men men !!

imorgon ska jag till mor.. och vara där över helgen och hinna tänka lite där och sen åka hem på söndag och en helt vanlig vecka börjar IGEN !! är det här det ända man gör ?! går igenom vecka efter vecka i livet ?! inget mer ?! så jävla deprimerande !

aja !!
byebye
alone !!

du äcklar mig!

ska på stormöte idag.. tack och lov att jeanette skicka ett mejl och sa vart den riktiga platsen var.. annars hade jag och mamma fått sitta och vänta läääänge !! Snart ska jag in till stan.. Träffa mamma - ta ut pengar - och sen gå på mötet..
felicia får hänga med.. iomed att hon inte går på dagis idag och linda är i skolan..

du äcklar mig allvarligt talat.. du är den vidrigaste människan på jorden.. fan försvinn !! försvinn ur min åsyn !! blääääää...

aja skriver väl mer efter mötet - lite senare ikväll.. måste sticka..

byebye

tvätta - städa - diska!

usch, måste verkligen städa idag.. skulle ha gjort det innan jag ska hämta felicia. men var tvungen att åka in till stan och fixa lite saker. och det vart bra till slut.. allt löste sig..

oh jag vill försvinna.. bara bort från allting.. det är samma visa varje dag.. och jag är så trött på det.. jag vill ha en förändring i mitt liv !! så trött på vissa människor.. trött på motala.. trött på allting.. felicia är min solstråle.. hon är mitt liv.. mitt allt.. <3 skulle inte klara mig utan henne nu för tiden !!

och tack för att mina vänner finns.. det går inte beskriva.. <3 finns inget vackrare än mina vänninor!! det finns inget bättre än mina vänninor!! ni har allt..

vad är det för mening med livet egentligen ?!?!
svara mig på den "enkla" frågan ?!?!

aja ska hämta felicia min solstråle på dagis snart.. måste plocka iordning lite här hemma först.. hörs!!

Byebye

it´s a small crime

precis lämnat felicia på dagis.. vet inte vad jag ska göra idag.. eller jo det vet jag.. och det är mycket jag ska göra.. orka!! men måste göras..

Leave me out with the waste
This is not what I do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse


hatar den känslan av att man är deprimerad - orolig - ensam.. vet inte hur man får bort den heller ! det går absolut inte.. den finns där hela tiden när jag sitter hemma själv..

jag och fija hade värsta diskutionen igår. men det var rätt skönt att prata av sig med någon som förstår hur man känner och känner likadant.. jag tror inte att det är någon som förstår hur mycket mitt liv suger.. och jag vet inte vad jag ska göra åt det.. jag är så extremt glad att jag har vänner som johanna - sara - emelie och fija <3 ni är det bästa jag har <3

men men nu har jag väl skrivit av mitt ego problem lite iallafall.. Vi höres !!

Byebye

felicia du skulle bara veta vad du betyder för mamma <3 älskar dig så oerhört !!
du är bäst <3

vårat värdefulla liv!

Det är så konstigt hur livet flyter på trots att man förlorat en av dom man älskar mest! Så himla weird! Jag föreställde mig innan, hur konstigt det än låter, hur det skulle kännas att förlora min mormor, mamma eller pappa. Såg framför mig hur jag blev självmordbenägen och bara ville dö av saknad och sorg. Hur det enda jag gjorde varje dag var att gråta, gråta lite till och gråta ännu mer. Hur hemskt allting var och att all livsglädje bara försvann. Men nej... Jag älskar mormor, precis lika mycket som jag älskar min resterande familj. Hon är den underbaraste och roligaste människan som någonsin skapats men har världen gått under? Nej! Jag lever, jag mår bra (under omständigheter), jag orkar, jag kan skratta. Ibland gråter jag så att ögonen nästan ramlar ut, för att jag älskar henne så mycket och för att det är orättvist men bara någon timme senare känns det bättre och jag skrattar åt något roligt felicia gör, något Linda säger eller precis vadsomhelst.

Jag känner att hon är med mig, att hon finns här! Ingen tvekan om saken, hon tar hand om mig och alla andra precis som hon brukade göra när hon fanns vid liv. Det händer saker hela tiden som gör mig mer och mer säker på det.

Jag tror att mormor vill att vi ska vara lyckliga. Att se det framför sig hur livet kan ryckas ur händerna på någon så fort gör att man fortsätter kämpa. Jag kan bara tala för mig själv men jag har lärt mig att ta vara på livet, den lilla stund man har här på jorden, för oavsett om det är 5 eller 60 år till jag får glädjen att leva så är det fasansfullt kort och den tiden man har borde tas mer vara på. Jag tänker inte gå omkring och tänka på döden, jag tänker skratta och vara glad med den familj jag har kvar i livet.

Ibland tänker jag "Jag längtar tills jag dör så att jag kan träffa mormor igen!" men så slår tanken mig "Jag har ju barn, föräldrar, syskon, vänner. varför skulle jag vilja lämna det? Lämna de i tårar?" Nej, livet är för värdefullt! Mormor har det bra, hon kan vänta på oss. *sänder en puss upp till himmelen*

har precis lämnat felicia på dagis, ska snart göra mig iordning. hoppa in i duschen och äta frukost och lite sånt.
ska nämligen handla julklappar med mina älskade vänninor emelie och sara <3 måste sticka nu!!

byebye