think twice

förstår inte hur du kan bete dig så här. vet du hur mycket du sårar mig när du skriker åt mig att jag är en fet blåval och grejer. att jag inte tar hand om mitt barn. nej det vet du inte. för jag säger inget sånt där till dig. jag blir helt förkrossad. du bor med mig och du vet hur mycket felicia betyder för mig. hon är mitt allt. och det vet du.
sen att du snackar skit om din familj med dina kompisar. sånt gör man inte. det ska man ta med familjen. nu får alla veta vad du är för en skit. du kan inte må bra. du kan verkligen inte må bra. tänk istället in dig i våra situationer. vi ställer upp för dig till hundra procent. till fucking hundra procent. förlåt att jag svär. men jag är så trött på det här. du behandlar dina nära och kära som dom värsta hatobjekten i hela världen. vad vill du oss då? tänk på vad vi gör för dig just nu, denna stund ?! du får bo hos mig gratis? vad mer begär du?

jag orkar faktiskt inte med det här mer. känner mig faktiskt som en pensionär och ska försvinna vilken dag som helst. men jag har min underbara dotter som betyder allt för mig. som gör mitt liv så mycket lättare. visst har det sina för och nackdelar. men fördelarna slår ut allting negativt i hela mitt liv. jag älskar dig så otroligt jäkla mycket. <3

nehe - kanske ska göra någon nytta här nu då ?! mamma och felicia sitter här och kollar på kort från när jag och syster var små. felicia älskar kort.
förresten har fått mina kort som jag beställde på felicia nu. så himla fina  <3

byebye

tiden går för fort <3

Felicia åker iväg

felicia hjärtat ska iväg ikväll. kommer sakna dig som fasiken. finns inget liv utan dig. jag skulle sluta andas om jag inte hade dig. älskar dig så otroligt mycket. finns inga ord.

har kommit på en sak.. varför jag inte letar killar kanske ?! det är för att jag är rädd att bli sårad. mitt säkraste kort är felicia. hon är mitt allt. finns ingen kärlek i världen som slår våran. det kanske är därför ?! jag vet inte ! men ändå jag orkar inte med killar nu. så jag kör min kärlek med felicia <3

idag ?! hm vad händer. har köpt en chips påse iallafall. ska väl sitta hemma?! titta på film kanske.

aja nu kommer felicia hem från dagis så ska leka och mysa med henne innan hon åker iväg.

puss älskar dig felicia caroline larsson av hela mitt hjärta <3

byebye