i´m happy !

jag vet att jag har varit arg - dryg emot dig.. men nu när jag har träffat dig. så är jag så inibomben glad att vi har träffats och lärt känna varandra <3 åter igen.. inte för att jag var så stor sist vi sågs.. jag älskar att prata med dig och att du finns i mitt liv nu igen.. och nu ska vi ses imorgon igen :D ska bli så himla kul..
jag har alltid drömt om att ha en stora syster som bryr sig om mig.. och ger mig råd om vad jag ska göra och inte göra.. för jag har ju aldrig haft den kontakten med min andra syster.. men det känns underbart nu.. och vi har ju massor gemensamt <3 älskar det !!

så imorgon 11.05 ska jag - linda och felicia åka till norrtälje och träffa jenna - kira och tyra <3 ska bli så kul.. så skönt att slippa allt..

nu har vi legat hemma och varit sjuk i nästan tre dagar.. jätte jobbigt.. feber hosta ont i öronen huvudet och halsen.. bara varit allmänt jobbigt allting.. men nu börjar det bli lite bättre känner jag.. bara felicia blir bra snart.. inte världens roligaste grej att ha ett sjukt barn hemma..

aja ska väl packa klart och fixa sängen åt felicia.. men vi hörs efter nyår !!

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS !!

byebye

this is the true !

jag fattar inte !! du får och får men du blir aldrig nöjd ?! då kan ju du säga vad det är du vill ha ? jag betalar dina räkningar för minst 1000 i månaden.. och det får min dotter lida av.. men du har inget samvete - du får inte ens några ledsna tankar om hur jag och felicia ska klara oss.. oh !! jag är så trött på dig.. hjälper du till att betala något där hemma ? NEJ !! du vet inte ens hur mycket jag lägger ut bara på att bo där vi bor.. men ändå ska du ha kläder - sprit - krogen - bussresor... snälla ge mig bara ett tecken på att du bryr dig... men jag vet att det gör du inte !! är du så sur som du säger på mig kan du väl åtmindstonde tänka på felicia... för hon har knappast gjort dig något.. jag vill att du ska flytta.. jag vill inte ha dig i mitt liv just nu.. jag mår så psykiskt dåligt när allt är så här.. jag vill inte se dig mer.. jag älskar dig nog fan över allt på denna jord.. men jag orkar faktiskt inte med ditt själviska sätt du alltid har haft.. jag vet att du mår dåligt själv nu.. men du berättar inget för mig så jag kan inte trösta dig.. jag kan inte prata med dig.. minns du inte när vi kunde bara sitta och snacka om vad som helst ?! vart har det tagit vägen.. jo jag vet att jag har skaffat mig en dotter.. men hon är det bästa jag har.. men vi kan fortfarande sitta och prata som förrut.. men tydligen så väljer du killar på din msn hellre än din egna syster.. men du ska veta det att jag finns alltid här för dig.. det gör inte dom ?! eller har jag fel ?! jag älskar dig iallafall.. du är för fan min syster.. du är allt jag har... men jag vet inte vad som har hänt med dig.. du har förändrats så mycket.. och JA !! jag vet vad du har gått igenom.. men ge mig en chans att kunna hjälpa dig då... men den chansen lär jag väl aldrig få..

aja.. felicia och jag är hos mamma nu <3 känns underbart !! slippa allt o alla.. det bästa som finns är att rymma ifrån allting.. det är inget tjat eller tjaffs eller något.. underbart.. älskar dig mamma <3 du är den bästa...

på söndag kommer mina kusiner hem till mig för första gången i den nya lägenheten.. <3 det ska bli jätte kul.. <3 trivs som attan där.. jätte skönt är det att bo där..

aja. ska göra lite mat till felicia nu och sen till mamma o mig.. men vi hörs !!

byebye

there´s not a star in heaven that we can´t reach !

nu kommer den jobbiga känslan.. känner mig ensam - rastlös - känslosam - bara allmänt nere..  känslan kom när sara sa att hon skulle hem :( <3 vill vara med dig jämt.. känner mig så hel med dig vid min sida.. <3 du är bäst !!

felicia mår inte så bra.. äter dåligt än.. fattar inte vad det är.. får ringa BVC imorgon.. för jag måste kolla upp det.. men annars mår hon bra.. det dåliga var att jag fick reda på en sak i helgen.. som inte var så jävla dåligt sagt.. just då ?! varför ?! förstörde hela min kväll tack vare det.. men jag är tacksam att du sa det.. så jag vet vad jag gör för fel.. men jag tycker inte att jag ska behöva välja mellan min tvilling syster och min dotter.. det går inte !! för fan ... shit !!

aja.. nog snackat.. var tvungen att skriva av mig lite kände jag.. det går inte beskriva känslan.. jag hatar det här..  eeh !! jag går och lägger mig eller något nu !! klarar inte av mer !! :(

byebye

haha !! var ute med min dam i helgen <3 underbart !! snygga vi är :D <3


felicia !

felicia har blivit sjuk.. bara ligga hemma och ta det lugnt.. 39 graders feber och dan.. usch !! men men...
fasiken vad pengarna flyger iväg.. Men jag får ju en ny tv på lördag.. MYS !!

fan måste livet vara så jobbigt.. allt känns så onödigt.. finns ingen mening med livet.. den enda som får mig att gå igenom livet är linda och felicia <3 ni är mitt liv !! utan er skulle jag inte ens finnas.. älskar er så otroligt mycket..
och dig mamma ska vi inte ens tala om.. du är min bästa vän - du är min mamma - du är mitt liv - mina andetag <3 älskar dig så jävla mycket !!

finns det någon mening med livet? har inte kommit på det än.. för mina älskade vänner går det åt helvete.. för mig går det åt helvete för mamma och för linda <3 :( och jag vill kunna hjälpa alla.. och jag är sån som struntar i hur jag mår.. bara mina nära och kära mår bra så är det fine.. men egentligen ska jag ju inte göra så.. mår ju bara sämre jag själv.. men det får väl komma och lära mig en läxa en dag.. jag skulle inte klara mig utan alla som ställer upp så pass mycket som dom gör idag.. ni betyder massor..

aja felicia har somnat nu !! skönt.. hon gick bara runt och skrek och visste inte vad hon ville.. men hon somna efter inte ens halva nappflaskan med välling.. så det blir att amma inatt TYVÄRR!! försöker sluta men det går inte så bra .. Haha !!

aja... ska göra emelie lite sällskap på msn.. sitter och camar ^^ Haha

Take care !!
byebye



roasted garlic and salt chips !

roasted garlic and salt chips var min frukost.. inte så värst bra men dom låg på vardagsrumms bordet och ropa på mig !!  "sara ät mig" typ !! men aja.. flytten är klar.. helt klar nu.. allt känns jätte bra.. jag är jätte glad men ändå ledsen för någonting.. i dont know what..!!
men idag ska jag fixa en hemtelefon.. jätte roligt ska jag ha med den..!!

är med sara hjärtat som jag har varit med sen i torsdags förra veckan <3 en dag utan dig är som  att sluta andas.. du är mitt liv.. du klagar inte på något eller sånt.. utan du  bara finns här.. du kan komma när du vill hem till mig.. <3 älskar dig sara maria viktoria käller.. <3

ska åka till mor på lördag och baka pepparkakor och lussekatter <3 mums !!

aja måste ner på stan nu.. kanske skriver senare.. orkar inte skriva så mycket längre..  men jag skriver när jag har något att skriva om.. hörs !!

byebye

älskar er två så oerhört mycket <3







Svar på era frågor, del 1
 
När fyller du år?
´ - 12 juli - mitt in the summer 

Favoritplagg? (llisabs)
´ - mina mjukisbyxor ^^

Hur kom det sig att du startade bloggandet?
´ - mina vänner skrev och då tänkte jag att jag kunde skriva
om min ensamstående sits och försöka nå dom  som sitter i samma sits.

Bästa med julen? (lovelyc)
´ -  julklapparna  och mys  med familjen och släkten <3

Om du skulle få byta namn, vilket skulle du byta till?
´ -  therese har jag alltid velat heta..

Vad vill du jobba med i framtiden?
´ - i en affär kanske ?!
 
Drömyrket?
´ - jag har nog alltid velat bli flygvärdina. men bara för att komma utomlands ;s

Vad skulle du göra för en miljon?
´ - Jag har inte en aning. Men jag hade gjort/köpt alt jag velat ha.
Kanske skänkt lite till rosa bandet och Rädda barnen.

Vad är viktigast, internet eller månen?
´ - Månen, den måste väl finnas? Fin är den iallafall.. (mitt inre skriker internet haha!)

Har du några syskon?
´ - ja en tvilling syster - en stora syster - och en halvstora syster

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
´ - att jag fick felicia ?! räknas det ?

När började du blogga?
´ - för kanske 2 månader sen !

Du har ju en snygg sida. Det är väl en massa koder och sådant man ska ha. Men hur får man reda på hur koderna är? 
 ´ -  Haha liten knäpp fråga, men du går ju in på Design- fliken, där ser du de olika stil och kodmallarna. Sen är jag totalt IQ befriad efter det. En vän fixade resten åt mig ;)

Vilken linje går du?
´ - ingen, för jag är mammaledig

älskar dig felicia <3