mitt hjärta i din hand

känner mig ensam. känner mig tom. helt jävla tom. trött på allt.

felicia går på dagis idag. skulle ha åkt och handlat och sen fikat. men det sket sig. men det är väl lika bra det kanske ?!

jag vill göra något drastiskt. men jag vet inte vad jag kan göra. jag har ju barn. mina vänner åker till aiya napa tror jag det var. men jag känner att jag kan inte göra sånt. jag kan bara inte lämna felicia.

få se vad jag ska göra idag. ta det lugnt. siss och mor åker till linköping nu. men aja jag skriver kanske senare.

byebye

sjuk

nu ligger alla vi här hemma sjuka. mår inte alls bra. förkylning och halsont och jag har öroninflammation också. usch !!
måste man alltid bli sjuk eller ?!

aja, skriver mer senare kanske. tänkte gå och lägga mig och kolla på musses klubbhus med felicia.

byebye

what would i do ?!

precis lämnat Felicia på dagis som vanligt. sätter mig här en stund för jag kan inte somna om än. men det sker väl snart det också. fick för mig att jag skulle ringa pappa imorse, så jag slog en signal till honom 06,18. usch !!
men vi ska fika idag, jag linda och rigmor. det ska bli trevligt.

igår var det möte. och alla vart osams typ. klockrent möte !!
men nu måste jag tänka igenom vad jag vill. jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. no idea !!
men nummer ett är ju att Felicia ska må bra. och då känner jag att jag måste flytta. det är för litet den här lägenheten. så det blir väl nummer ett då. att hitta ett större place. men måste alla lägenheter vara så dyra ?!

nej nej om man kanske skulle gå och lägga sig och titta på disney channel !! ROCKS !!

byebye

 älskar dig Felicia <3


you are my life

har precis lämnat Felicia på dagis. usch hatar när hon blir ledsen när mamma går från henne. men jag hämtar henne snart igen. så då blir det bra. men hon har ju inte mått bra i helgen så det kan ju mycket vara därför.
idag blir det nog inte så värst mycket att göra. tänkte åka och handla mat idag medans Felicia är på dagiset. men icke sa nicke. fanns bara 40 kronor på mitt kort. får se när pengarna kommer in.
ska på ett jätte jobbigt möte idag också. får se hur det går. men det blir säkert jätte bra. skönt att ha med mig en som kan säga ifrån.

jag älskar dig Felicia. du är mitt liv. vet inte vad jag skulle göra utan dig nu. <3
du blir sötare och sötare för varje dag som går. och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.


if i could bring you a world full of happiness, I would.
if i could take your sadness and pain and feel them for you, I would.
There is nothing that i wouldn´t do for you to bring laughter instead of tears into your life
.



bye bye


blir aldrig lugnt

Idag har vi inte gjort mycket. Felicia var hemma idag från dagis. för hon hade feber inatt. så vi gick ner till lekparken liten men det var inte felicia för pepp på. så vi gick in till stan och tog en kaka och en hallon/blåbär mer.
 johanna kom förbi sen en sväng - gick till stan igen och satt och prata lite på lilla hem. mysigt och trevligt. följde senare henne till trafikskolan. hoppas det gick bra iaf !

gick senare hem och skulle sova lite middag. då en person ringer och säger att vi alla som har rökt från mitt fönster har förstört Balkans markis. det sög! så nu är det bara börja tänka vilka som har rökt. för jag ska ha pengar av alla.

men nu iallafall så sitter jag här - linda ringer - och felicia snodde en frusen köttbulle som hon sitter och gnagar på. <3

nej nu ska jag sitta och tjata pengar från folk. lär bli osams med folket. men palla !

byebye