i didn´t want to know !

Jag ville verkligen inte veta. Men jag är ju så nyfiken.  jag är så glad för att du är glad nu för tiden.. men när jag läste det där så vart jag deprimerad på något sätt.. tårarna bara rann. och jag vet inte varför. jag är ju glad JÄTTE glad för din skull..

aja mina känslor är lite wierda nu för tiden. imorgon ska jag börja praktisera.. ska bli skönt att komma igång med någonting. men jobbigt..

har hittat massor fina bilder på min o lindas 18års dag <3 fredrik var med.. saknar den tiden.. mysan var med.. saknar ännu mer.. och allt med den tiden var SUPER !! hade så jäkla kul den tiden..

lägger upp lite bilder nu ;)

älskar dig linda o saknar dig massor :D <3


jag är het

God jul och Gott nytt år !

Lite sent sagt. Men God jul och Gott nytt år iallafall.. Jag har varit sjuk nu i nästan 2.5 månad.. Hostar och grejer.. Febern hoppar från dag till dag.. Felicia håller väl på att bli frisk nu hoppas jag.. Hon har ingen feber idag.. Så det känns jätte bra.,. Hon har haft 40 graders feber nu i 7 dagar.. så det har varit jätte jobbigt.. för både henne och mig..
Men nu så börjar det nog gå över..

Julen firades med farmor och farfar och hela tjocka släkten.. Det var mysigt.. Goda maten <3
Nyår firades med min älskade stora syster.. Så glad att vi har fått kontakt igen.. <3 Det var världens bästa nyår.. Ioförsig satt vi bara hemma och spela risk och kolla ut genom fönstret när fyverkerierna kom.. Men det var jätte mysigt <3

Nu idag.. Sitter jag hemma hos mamma.. Och tar det lugnt... Kanske ska in till stan senare.. Och se vad som händer.. Möta syster.. Och bara ta det lugnt..<3

Ska upp till Jenna igen.. Nu i slutet av Januari.. Kanske ska upp till Madeleine och dom också.. Det blir en himla massa åkande.. Men det är så skönt att slippa allt och alla här i motala / linköping..

Aja, ska göra mig iordning.. Ska snart in till stan...

Byebye